Wok’n’Roll:
Azjatycki comfort food.
Kolorowo, soczyście, na bogato.
Wok’n’Roll
Dla kogo?
Dla osób, które żyją pełnią życia, cenią sobie swobodę i niezależność. Jedzenie ma być wielką przyjemnością, przepełnione wyrazistymi smakami i nasyconymi kolorami. Szukają swoich ulubionych potraw, które poznali podczas podróży lub w modnych restauracjach.
Przy jakiej okazji zamawiają Wok’n’Roll?
Dla dwóch lub więcej osób, na wieczór przy alkoholu, muzyce, grach wideo lub filmie.
Dlaczego wybierają Wok’n’Roll?
Bo każdy może sobie samodzielnie skomponować takie danie na jakie ma ochotę. Jedna osoba ma ochotę na ryż, inna na curry, inna na ostry makaron ryżowy z dodatkami – w Wok & Roll każdy zamówi danie, które mu pasuje.
Restauracje, które z nami współpracują mają możliwość zarobienia dodatkowych 20 tys zł miesięcznie. Bez żadnych ukrytych kosztów, inwestycji do poniesienia czy zobowiązań.




Menu
2 bazy (makaron ryżowy, ryż)

4 składniki główne (kurczak, wieprzowina, tofu, krewetka)

5 sosów (słodko-kwaśny, curry, sojowy, syczuański, orzechowy)
